Mobil omslagsbild copy

”Våra butiker är vårt hem…..”

Varför ska man krångla till det? Så tänkte vi 1998 när vi öppnade TANT GRÖN en dag i juni. Det fanns en liten lokal på gården som stod tom och vips så var det en gårdsbutik med egna bär och grönsaker. Aldrig hade vi kunnat drömma om att denna lilla butik skulle få så mycket uppmärksamhet!

Vi tycker inte bara om smak, vi tycker om stil också. Det blev starten till en ny butik här på gården, ELIN & ARVID.  Lokalen fanns men var ett stall som byggdes om till en fräsch och ombonad klädbutik 2011. Så nu finns här både stil och smak under samma tak…..

På gården där TANT GRÖN och ELIN & ARVID finns är historian väl bevarad. Både i byggnaderna och i ägarelängden. Hur gammal den egentligen är vet vi inte säkert. Den första kartan som finns är från år 1821. Det är lätt att känna historiens vingslag här på gården.  Den har nu gått från far till son,  mor till son och far till dotter i sex generationer.  Som sjätte generation tog vi över 1995.

På det gamla fotot, som har blivit butikerna signum, ser du Elin o Arvid Andersson med sina barn. Bilden är taget i slutet av 1920-talet. Fotograf okänd.

Välkomna hem till oss!

Anna-Karin o Nils
Matilda och Johanna
Katten Ester